Privacy policy

Gebruiksrechtovereenkomst www.vakkappers.nl

Voor het gebruik maken van de vacatures die op deze site vermeld staan gelden voorwaarden. Als u reageert op een vacature gaat u akkoord met onderstaande voorwaarden:

Inhoud advertentie
Vakkappers heeft de vacatures met zorg samengesteld. De informatie met betrekking tot de vacatures zijn afkomstig van werkgevers en of intermediairs. Zij zijn zelf verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van deze informatie.

Doel
Vakkappers stelt werkzoekenden en werkgevers in de gelegenheid om contact met elkaar op te nemen. Wij zijn echter nooit partij bij een eventuele overeenkomst die gesloten wordt naar aanleiding van contacten die gelegd worden via www.vakkappers.nl.

Garantie
Vakkappers garandeert niet dat de informatie op de site, inclusief de informatie over vacatures, bedrijven of organisaties juist, actueel en volledig is.

Aansprakelijkheid
Vakkappers is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van deze site.

Verwijzingen
Vakkappers bevat verwijzingen naar de websites van bedrijven, personen en organisaties. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites.
 


Vakkappers facebook

Vacatures

Agenda

Sponsorlinks

CNV Kappers Tondeuse online kopen Kappersscharen Shop website nodig? Eenmalig 50 euro, meteen online. Uw advertentie hier?
online adverteren www.m4n.nl