home / kappersgids / amy"

Amy"

Omschrijving Aangeboden door eigenaar
Amy’s Hairstyling is gevestigd in Winkelcentrum te Arnhem, waar al onze gasten onder het genot van een lekker bakje met een van de heerlijke Grand Crus van Nespresso een warm welkom worden geheten.

Het gezicht van de salon is Amy Janssen, die in 2011 de zaak overnam van haar voormalige werkgeefster. Sinds 2013 runt ze de zaak samen met Martijn van de Spreng, die er voor zorgt dat ook ‘achter de schermen’ alles op rolletje sloopt. Samen met een team van haarverzorgers zorgen zij er voor dat u met plezier naar onze salon komt.

Onze dienstverlening

We zijn een all-round kapsalon waar plek is voor dames, heren en kinderen. U ben bij ons zowel met als zonder afspraak van harte welkom. U vindt ons aan de Hanzestraat 6 op Winkelcentrum Presikhaaf. Parkeren kunt u op een minuut loopafstand naast Chinees Restaurant China Town.

Service en kwaliteit zijn twee begrippen die bij Amy’s Hairstyling onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Wij vinden het belangrijk dat u zich bij ons prettig voelt en zorgen tijdens de behandeling in onze kapsalon voor een ontspannen omgeving, een luisterend oor en een heerlijk kopje Nespresso.

Dankzij het lage prijsniveau van Amy’s Hairstyling kunt u regelmatig naar uw kapsalon gaan, waardoor uw haar steeds in model blijft! Onze tarieven zijn weergegeven op de tarievenpagina, een afspraak kunt u telefonisch of online inplannen.

Amy’s Hairstyling biedt ook een kappersabonnement aan. Onbeperkt knippen en/of kleuren voor een vast laag maandtarief en zonder verrassingen achteraf. Met ons kappersabonnement bent u 365 dagen per jaar verzekerd van een perfecte coupe.

Contactgegevens

Amy"

Hansestraat 6
6826 MN Arnhem
Tel: 026-3614699

E-mail: info@amyshairstyling.nl
Website: geen website opgegeven

Ontvangen stagiares: Ja


Openingstijden
DagVanTot
   Maandag 12 : 00   / 18 : 00
   Dinsdag 09 : 00   / 18 : 00
   Woensdag 09 : 00   / 18 : 00
   Donderdag 09 : 00   / 21 : 00
   Vrijdag 09 : 00   / 18 : 00
   Zaterdag 09 : 00   / 17 : 00
   Zondag Gesloten

Uitgezonderd: Feestdagen


Waardering (0 van 10)
Nog geen waardering.
Wil jij je waardering geven? Meld je aan en stem!

Terug naar overzicht


Vakkappers facebook

Vacatures

Agenda

Sponsorlinks

CNV Kappers Tondeuse online kopen Kappersscharen Shop website nodig? Eenmalig 50 euro, meteen online. Uw advertentie hier?
online adverteren www.m4n.nl