home / kappersgids / whair kappers

Whair Kappers

Omschrijving Aangeboden door eigenaar
Whair Kappers: In de Kruisstraat vindt u een van de modernste en meest innovatieve kapsalons van Nederland. Onze salon ziet er geen dag hetzelfde uit doordat we door middel van Led verlichting de beschikking hebben over meer dan 16 miljoen kleuren combinaties.
Whair kappers is dan ook de 1e kapsalon in Nederland die bijna in het geheel uit de energiezuinige Led verlichting bestaat.
Whair Kappers beschikt over een team met toptalenten die er elke dag nastreven om aan de verwachting van onze consumenten te voldoen.
Samen met u creeren wij de coupes die het beste bij u past en waarin onze consumenten zich optimaal mee voelen.
Buiten onze creatieve werk is Whair Kappers een waar staaltje van innovatie van de 21e eeuw In de wachthoek en op de behandelplaatsen staan touchscreen computers. Wij hebben een i-phone achtig platform voor u gemaakt, zodat u heel makkelijk op internet kunt surfen, shoppen en werken, ook als u geen internet ervaring heeft. En wat dacht u van een heerlijke rugmassage in onze massagestoel, terwijl wij uw haar wassen? Natuurlijk hebben we ook aan onze kleine klanten gedacht. Zij worden geknipt in een fantastische bolide of motor en kunnen ondertussen gamen op de playstation en eventueel zelfs online. U kunt bellen voor een afspraak, maar u kunt ook online afspreken. Bovendien is het mogelijk om een reminder per sms of e-mail te ontvangen. Uiteraard kunt u sparen voor cadeaus, kortingen of gratis behandelingen.
Daarnaast lanceert Whair Kappers elk jaar een eigen haarmodelijn ``Whair Creates`` . Deze haarmodelijn is gemaakt en bedacht door onze eigen Topstylisten.
Kortom, Whair kappers is een ware beleving die u niet snel zult vergeten. Kruisstraat 18 8051 GE Hattem (038) 444 76 00 info@whair.nl www.whair.nl

Contactgegevens

Whair Kappers

Kruisstraat 18
8051ge Hattem
Tel: 038-4447600

E-mail: info@whair.nl
Website: http://www.whair.nl/

Ontvangen stagiares: Ja


Openingstijden
DagVanTot
   Maandag Gesloten
   Dinsdag 08 : 00   / 18 : 00
   Woensdag 08 : 00   / 18 : 00
   Donderdag 08 : 00   / 18 : 00
   Vrijdag 08 : 00   / 20 : 00
   Zaterdag 07 : 00   / 14 : 00
   Zondag Gesloten

Uitgezonderd: Feestdagen


Waardering (0 van 10)
Nog geen waardering.
Wil jij je waardering geven? Meld je aan en stem!

Terug naar overzicht


Vakkappers facebook

Vacatures

Agenda

Sponsorlinks

CNV Kappers Tondeuse online kopen Kappersscharen Shop website nodig? Eenmalig 50 euro, meteen online. Uw advertentie hier?
online adverteren www.m4n.nl