home / kappersgids / for you hairstyling

For You Hairstyling

Omschrijving Aangeboden door eigenaar
For You Hairstyling is een moderne, trendy kapsalon waar dames, heren en kinderen van harte welkom zijn. Je vindt onze kapsalon in het gezellige centrum van Oosterhout op het Basiliekplein, recht onder de mooie St. Jan basiliek.

Wil je een nieuwe look of een andere kleur? Wij adviseren je graag over de coupe en kleur die het beste bij je passen. Ons team van ervaren kappers wordt regelmatig door (inter)nationale topkappers getraind om op de hoogte te blijven van de laatste modelijnen en nieuwe technieken. Zo houden wij niet alleen onze vakkennis op peil, maar hierdoor kunnen wij je ook verrassen met nieuwe looks en creaties. Daarnaast bezoeken wij ook presentaties en shows voor nog meer inspiratie en ideeŽn.

For You Hairstyling werkt met het professionele kappersmerk Matrix. De huidige eigenaresse, Claudia Kops, is de laatste 6 jaar als Education Manager voor Matrix werkzaam geweest. Als Education Manager was ze verantwoordelijk voor de introductie van de haarmodelijnen en de opleiding van alle Matrix kappers in Nederland.

Contactgegevens

For You Hairstyling

Basiliekplein 5
4904ZL Oosterhout
Tel: 0162 - 462 050

E-mail: info@foryouhairstyling.nl
Website: www.foryouhairstyling.nl

Ontvangen stagiares: Nee


Openingstijden
DagVanTot
   Maandag Gesloten
   Dinsdag 10 : 00   / 18 : 00
   Woensdag 10 : 00   / 21 : 00
   Donderdag 10 : 00   / 18 : 00
   Vrijdag 10 : 00   / 21 : 00
   Zaterdag 09 : 00   / 14 : 00
   Zondag Gesloten

Uitgezonderd: Feestdagen


Waardering (0 van 10)
Nog geen waardering.
Wil jij je waardering geven? Meld je aan en stem!

Terug naar overzicht


Vakkappers facebook

Vacatures

Agenda

Sponsorlinks

CNV Kappers Tondeuse online kopen Kappersscharen Shop website nodig? Eenmalig 50 euro, meteen online. Uw advertentie hier?
online adverteren www.m4n.nl