03

Jun

09:30

Online Booking App voor je Kapsalon

Geschreven door Redactie in Kappersproducten | Reacties(0) | Link
Online Booking App voor je Kapsalon

AMSTERDAM - De Nederlandse startup Treatwell heeft vandaag zijn gratis Beauty Booking App gelanceerd. De App maakt het voor gebruikers super gemakkelijk om je kapper, massage- of beautybehandeling ‘on the go’ te vinden en in luttele seconden te boeken bij bijna 1500 geselecteerde salons & studio’s.

“Na het onverwacht grote succes van onze webversie Treatwell.nl is het nu tijd voor de volgende stap in onze evolutie. Wij willen consumenten nog beter toegang bieden tot een compleet overzicht van salons en de behandelingen. Als eerste aanbieder in Nederland biedt Treatwell daarom de consument het ultieme beautygemak. We zagen dat al ruim 30% van onze boekingen mobiel werden geplaatst en we verwachten met onze app dat dit substantieel zal toenemen”, aldus medeoprichter van Treatwell.nl, Jan-Willem van Boeckel.

Beauty in je pocket

De Treatwell App voor iPhone is ontworpen om de gebruiker keuze, gemak en inspiratie te bieden waar je ook bent, oftewel ‘Beauty in je pocket’. Treatwell gelooft dat de combinatie van de juiste fotografie, het met zorg geselecteerde aanbod van salons en handige feautures de ultieme gebruikerservaring wordt gegeven. Inmiddels is er een breed aanbod van bijna 1500 salons verspreid over Nederland – waaronder, Amsterdam, Den Haag, Groningen en Eindhoven – en dit aantal neemt elke dag toe.

Salons ontdekken

De App helpt om nog beter bijzondere salons in jouw omgeving te ontdekken en nog makkelijker te boeken bij vertrouwde adressen wanneer jou dat uitkomt. Nu weet je eindelijk welke salon er nog een plekje vrij heeft voor jou. Na je keuze kun je snel en veilig online, bijvoorbeeld via iDeal, of in de salon betalen. Tot slot kun je de gemaakte afspraak direct in je agenda plaatsen. De Treatwell App stuurt je een herinnering en wijst je zelfs de weg naar de salon via GPS.

Later dit jaar komt er ook een Android App beschikbaar.

Tags: booking

Terug naar Home

Reacties (0)
Helaas, er zijn nog geen reacties bij dit item geplaatst...
Laat een reactie achter

Naam: *Emailadres: * (wordt niet getoond op de website)Website:Bericht: *

Sommetje:
drie plus vijf is: (in cijfers)
Vakkappers facebook

Vacatures

Agenda

Sponsorlinks

CNV Kappers Tondeuse online kopen Kappersscharen Shop website nodig? Eenmalig 50 euro, meteen online. Uw advertentie hier?
online adverteren www.m4n.nl