29

Jan

14:11

Fotoshoot Avant Garde Hair

Geschreven door Redactie in Inspiration | Reacties(0) | Link
Fotoshoot Avant Garde Hair Fotoshoot Avant Garde Hair Fotoshoot Avant Garde Hair Fotoshoot Avant Garde Hair

Regelmatig krijgen wij van onze lezers e-mails met de mooie kapsels. Deze keer een fotoshoot van Hairstylist Rachma Heuvel van Chica Hairextensions.

Rachma heeft een eigen hairextensionssalon aan huis. In 2009 is ze begonnen met extensions zetten maar na jaren wilde ze toch meer. Rachma heeft allerlei haaropleidingen en cursussen gevolgd. Bij meerdere opleidingsinstituten in diverse richtingen. Ze doet de hairstyling bij fotoshoots, catwalk, catalogi, tijdschriften, bij bruidjes etc. Ook maakt ze headpieces. Grote kunstwerken van echt en nephaar. Daarbij wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen. De style Avant Garde past precies bij Rachma: Excentriek, uitgesproken, gedurfd en apart.

Met de foto`s laat ik zien dat je met gebruik van piepschuim ballen, haardonuts en hairextensions een hele mooie Avant Garde style neer kunt zetten die ook draagbaar is in het dagelijks leven. Dus niet alleen voor fotoshoots of catwalk. De style is ook mooi te combineren als bruidskapsel, gala kapsel of feestkapsel. Zo creëer je een apart maar mooi kapsel die opvalt.

Kapsalons krijgen vaak de vraag of ze het haar mooi kunnen opsteken. Ik wil laten zien dat er nog meer mogelijkheden zijn dan "de standaard" kapsels.

Durf, doe en creëer!

 

Fotograaf: Martin Bierman
Model: Grianne Zijlstra
Visagist: Wendy Woudstra
Hairstylist: Rachma Heuvel

Terug naar Home

Reacties (0)
Helaas, er zijn nog geen reacties bij dit item geplaatst...
Laat een reactie achter

Naam: *Emailadres: * (wordt niet getoond op de website)Website:Bericht: *

Sommetje:
drie plus vijf is: (in cijfers)
Vakkappers facebook

Vacatures

Agenda

Sponsorlinks

CNV Kappers Tondeuse online kopen Kappersscharen Shop website nodig? Eenmalig 50 euro, meteen online. Uw advertentie hier?
online adverteren www.m4n.nl