15

Feb

14:41

Nieuwe haarmodelijn voorjaar 2012

Geschreven door Redactie in Haartrends | Reacties(0) | Link
Nieuwe haarmodelijn voorjaar 2012Nieuwe haarmodelijn voorjaar 2012Nieuwe haarmodelijn voorjaar 2012Nieuwe haarmodelijn voorjaar 2012

De nieuwe haarmodelijn van de Gezamenlijke Nederlandse Kappers voor het voorjaar en de zomer van 2012 heeft het motto Energy meegekregen. De kapsels zijn expressief, stralen kracht uit en vallen op door volume en textuur.

Power en pit. De haarlijn Energy van de Gezamenlijke Nederlandse Kappers valt met deze twee woorden samen te vatten. Voor een open, zomerse look draag je het haar losjes uit je gezicht. Maar wat glader of gedekter kan net zo makkelijk. En door de slimme kleuringen heb je bij iedere styling een ander effect.

Langere bovenlengtes
De rode draad in de nieuwe haarmodelijn zijn de langere legentes van de bovenste lagen van het haar. Dat is te danken aan een spciale kniptechniek waarbij bovenop het hoofd een langere lengte wordt gecreëerd. En... de lok zet door! Hij kan energiek omhoog als een stoere kuif, maar ook mooi glad voor een sesuelere look.

Ook bij de mannen zijn de bovenlengtes langer, terwijl de zij- en achterkanten gedekt worden opgeknipt met behulp van klassieke technieken. Deze look is overigens ook perfect voor korte dameskapsels.

Kleureffect
Dit voorjaar lopen de kleurnuances van zalmblond en zandtinten naar helblond, maar ook zie je gloedvolle kopertinten. De kleuren zijn over het algemeen niet uitgesproken koel of warm. Die keuze hangt vooral af van de ondertoon van je huidskleur. Uiteraard kan de kapper je daarbij prima adviseren.

 

 

Terug naar Haartrends

Reacties (0)
Helaas, er zijn nog geen reacties bij dit item geplaatst...
Laat een reactie achter

Naam: *Emailadres: * (wordt niet getoond op de website)Website:Bericht: *

Sommetje:
drie plus vijf is: (in cijfers)
Vakkappers facebook

Vacatures

Agenda

Sponsorlinks

CNV Kappers Tondeuse online kopen Kappersscharen Shop website nodig? Eenmalig 50 euro, meteen online. Uw advertentie hier?
online adverteren www.m4n.nl