09

Aug

12:36

Haartrend najaar 2013 van Keune

Geschreven door Redactie in Haartrends | Reacties(1) | Link
Haartrend najaar 2013 van Keune Haartrend najaar 2013 van Keune Haartrend najaar 2013 van Keune Haartrend najaar 2013 van Keune

Between Past & Present heet de nieuwe trendcollectie van Keune voor het najaar 2013. De collectie bestaat uit authentieke en onderscheidende kapsels. In deze collectie zie je verfijnde coupes en zachte kleuren. Mooie zand- en bruintinten verwerkt in fijne technieken. De coupes hebben vloeiende lagen en undercuts. Zo ontstaat een een mooie sterke, maar vooral warme uitstraling.


Bij de totstandkoming van de nieuwe trendlijn heeft Ilham Mestour de Artistic Director van Keune nauw samengewerkt met Anne Marie Commandeur. Zij is trendwachter van het Stijl Instituut Amsterdam.

Nieuwe aanpak

Salons kunnen maximaal profiteren van de nieuwe trendcollectie. De collectie kent namelijk drie basiscoupes die zijn doovertaald naar de diverse productlijnen van Keune. Zo is er voor ieder type salon een passende inspiratie waarbij de basiscoupe als uitgangspunt dient.

 

Terug naar Haartrends

Reacties (1)
Deze reactie is al goedgekeurd
15-09-2013 11:50
Monique
Vraag,waar kan ik training volgen door Ilham?
Laat een reactie achter

Naam: *Emailadres: * (wordt niet getoond op de website)Website:Bericht: *

Sommetje:
drie plus vijf is: (in cijfers)
Vakkappers facebook

Vacatures

Agenda

Sponsorlinks

CNV Kappers Tondeuse online kopen Kappersscharen Shop website nodig? Eenmalig 50 euro, meteen online. Uw advertentie hier?
online adverteren www.m4n.nl