17

Aug

14:58

Haartrend najaar 2011 door Keune

Geschreven door Redactie in Haartrends | Reacties(2) | Link
Haartrend najaar 2011 door Keune Haartrend najaar 2011 door Keune Haartrend najaar 2011 door Keune Haartrend najaar 2011 door Keune

Raw Luxury, zo heet de nieuwe trendcollectie van Keune voor het najaar van 2011. De trendcollectie is geïnspireerd op de schoonheid van de menselijke natuur.

Raw Luxury heeft korte coupes met krachtige technieken, massieve lijnen, die uiteindelijk getextureerd worden om beweging en volume te creëren. Door de kracht van de massieve lijnen zijn de coupes gemakkelijk te stylen, zowel getextureerd als strak en krachtig. Hierdoor blijft de vorm duidelijk zichtbaar.

Undercuts

In combinatie met eventuele undercuts kun je diverse stylingen creëren. Kleuren voor de vrouw zijn dit najaar intenser en gedurfd. Door krachtige kleuren te gebruiken zoals intens rood of violet, maken we de coupes nog sterker en sprekender. Bij de man worden koele kleuren gebruikt met een olie-achtig effect die diepte geeft aan het kapsel.

Terug naar Haartrends

Reacties (2)
Deze reactie is al goedgekeurd
07-10-2011 12:43
Mirjam
Is de persoon op de derde foto nou een man of een vrouw? Ik vind het niks voor geen van beide sexes. Wel vind ik het haar van de eerste foto prachtig! Heeft ze nou ook een heel klein beetje highlights?
Deze reactie is al goedgekeurd
23-11-2011 09:52
Hesen
heb je mijn hoofd op je lichaam? leuk!
Laat een reactie achter

Naam: *Emailadres: * (wordt niet getoond op de website)Website:Bericht: *

Sommetje:
drie plus vijf is: (in cijfers)
Vakkappers facebook

Vacatures

Agenda

Sponsorlinks

CNV Kappers Tondeuse online kopen Kappersscharen Shop website nodig? Eenmalig 50 euro, meteen online. Uw advertentie hier?
online adverteren www.m4n.nl