06

Sep

11:09

Haarlijn herfst en winter 2011 - 2012

Geschreven door Redactie in Haartrends | Reacties(0) | Link
Haarlijn herfst en winter 2011 - 2012 Haarlijn herfst en winter 2011 - 2012 Haarlijn herfst en winter 2011 - 2012 Haarlijn herfst en winter 2011 - 2012

Alles wordt persoonlijker. Steeds meer mensen laten zien wie ze zijn op social media, zoeken hun unieke eigen vorm en bewegen snel. Dat zie je ook terug in het haarmodebeeld van de komende herfst en winter.


Kapsels met een lekkere edgy look die draaien om volume, nonchalance en beweging. De nieuwe haarlijn van de Gezamenlijke Nederlandse Kappers (GNK) heet dan ook niet voor niets Move.

Lekkere flow
Kenmerkend voor de najaars- en winterlook zijn volle golvende kapsels met langere contouren en haar dat in lagen wordt geknipt. Dit winterseizoen draait het helemaal om textuur: krullen en volume brengen het haar in beweging. De strakke steile coupe transformeert in een lekkere flow met kapsels die alle kanten op kunnen.

In beweging
Bij de nieuwste vrouwenlooks zijn de haarlengtes allemaal iets langer. Met de nieuwste kniptechnieken haal je bij je klanten het natuurlijke volume naar boven. Het haar wordt volumineus opgestoken of losjes gestileerd. Daardoor creëer je een speels kapsels dat alle kanten op kan.

Volumeboost
Ook voor mannen geldt dat het allemaal losser mag: het haar wordt uit het gezicht gedragen zonder strakke kuifjes maar met het effect van handen door het haar. Letterlijk in een handomdraai gooit hij alles de andere kant op. Ook de stylingproducten staan in het teken van deze trend. Producten die het haar meer volume geven en het haar luchtig stylen.

 

Terug naar Haartrends

Reacties (0)
Helaas, er zijn nog geen reacties bij dit item geplaatst...
Laat een reactie achter

Naam: *Emailadres: * (wordt niet getoond op de website)Website:Bericht: *

Sommetje:
drie plus vijf is: (in cijfers)
Vakkappers facebook

Vacatures

Agenda

Sponsorlinks

CNV Kappers Tondeuse online kopen Kappersscharen Shop website nodig? Eenmalig 50 euro, meteen online. Uw advertentie hier?
online adverteren www.m4n.nl