23

Apr

09:07

Haarlijn Proof haartrends voorjaar en zomer 2013

Geschreven door Redactie in Haartrends | Reacties(0) | Link
Haarlijn Proof haartrends voorjaar en zomer 2013 Haarlijn Proof haartrends voorjaar en zomer 2013 Haarlijn Proof haartrends voorjaar en zomer 2013 Haarlijn Proof haartrends voorjaar en zomer 2013 Haarlijn Proof haartrends voorjaar en zomer 2013

Met de haarlijn Proof tonen de Gezamenlijke Nederlandse Kappers (GNK) de nieuwe haartrends voor het voorjaar en de zomer van 2013. Kenmerkend voor de haarlijn zijn de kapsels met de vele luchtige lagen. Die geven je alle vrijheid in beweging en styling. En van de uitgesproken kleuren word je helemaal blij! Maak je haar summerproof, waterproof en colourpoof.

Na de grafische modellen van het afgelopen najaar zie je dit seizoen meer lucht en beweging in het haar. Dit komt doordat het veel verschillende tussenlagen krijgt, bijvoorbeeld via de kenmerkende ‘visgraattechniek’. Daarbij worden plukken haar van links en rechts kris-kras over elkaar gelegd en vervolgens geknipt of gesneden. Als het haar daarna weer terugveert naar de oorspronkelijke plek, zul je merken dat het heel lekker los valt. Alsof er een zacht zomerbriesje doorheen blaast.

Contrast mag weer!

Werden voorgaande seizoenen gekenmerkt door subtiele ton-sur-tonkleuringen in met name natuurtinten, deze zomer is het allemaal wat gedurfder (voor wie dat wil, natuurlijk) en komt er opvallend meer contrast in de kleuringen. Dat geeft een erg vrolijke en positieve uitstraling! Helemaal hip is een haaraanzet in pasteltinten zoals zachtblauw, -groen, -roze of –paars; kleuren die je dit voorjaar ook terugziet in de mode. Daar tegenaan worden meer uitgesproken kleuren gezet zoals indigo, violet of aubergine. Die worden op geraffineerde wijze door het haar verspreid en dat versterkt het losse effect van de geknipte laagjes. En het fijne is: zo’n kleuring is sneller gefixt dan je verwacht. Je kapper heeft zulke goede producten en beschikt over zulke handige technieken dat je er echt geen uren voor in zijn stoel hoeft te zitten.Styling proofGroot voordeel van al die laagjes in je haar dit seizoen, is dat je daardoor ontzettend veel kanten op kunt qua styling. Er zijn allemaal gemakkelijke, kwalitatief hoogwaardige stylingproducten die je haar precies de goede stevigheid, fixatie, beweging of glans geeft. Zo past je nieuwe haar altijd perfect bij hoe je je voelt, wat je draagt en waar je heen gaat. And that’s a proof!

De nieuwe haarlijn Proof is mede mogelijk gemaakt door KIS voor KAPPERS.

Terug naar Haartrends

Reacties (0)
Helaas, er zijn nog geen reacties bij dit item geplaatst...
Laat een reactie achter

Naam: *Emailadres: * (wordt niet getoond op de website)Website:Bericht: *

Sommetje:
drie plus vijf is: (in cijfers)
Vakkappers facebook

Vacatures

Agenda

Sponsorlinks

CNV Kappers Tondeuse online kopen Kappersscharen Shop website nodig? Eenmalig 50 euro, meteen online. Uw advertentie hier?
online adverteren www.m4n.nl