cnv kappers
home / vacaturebank / vacatures / vk.28390

Hairextensions Professional

Looptijd: 13-03-2018 t/m 24-05-2018

Vacature Details:
Titel: Hairextensions Professional
Taak: Hairstylist
Omschrijving:

Voor onze vestigingen in Amsterdam, Hengelo en Amersfoort zijn wij op zoek naar een enthousiaste, spontane en leuke collega om ons team te versterken.

Beauty by Roos Hairextensions is met 6 vestigingen Nederlands grootste speciaalzaak op het gebied van hairextensions. Beauty by Roos staat voor kwalitatief hoogwaardige haarverlengingen en volumebehandelingen. Beauty by Roos hairextensions werkt uitsluitend met A-kwaliteit producten en hecht overall waarde aan kwaliteit, dit is terug te vinden in het gehele bedrijf.

Wij zijn een jong, trendy en sterk groeiend bedrijf waarin de hairstylistes vanuit dienstverband werkzaam zijn binnen de organisatie. Als Hairextensions Professional binnen Beauty by Roos fungeer je niet alleen op de voorgrond als het visitekaartje van het bedrijf, maar ook achter de schermen werk je hard mee aan het concept en de branding van het bedrijf. Zelfstandig kunnen functioneren in een teamverband is dan ook een must.

Functie eisen:

Afgeronde kappersopleiding
Ervaring in het kappersvak
Het betreft een fulltime dienstverband van 32-40 uur
Woonachtig in Amsterdam, Hengelo of Amersfoort of directe omgeving

 

Heb jij absolute passie voor haar en hairextensions en ben je flexibel, accuraat en stressbestendig?  Stuur dan je CV, motivatie en recente foto naar office@beautybyroos.nl o.v.v. vacature Amsterdam, Hengelo of Amersfoort

NB Je hoeft geen ervaring te hebben met het plaatsen van hairextensions, door middel van een interne opleiding wordt je opgeleid tot Hairextensions Professional van het hoogste niveau.

Ingangsdatum: in overleg

Salaris: marktconform


Kwalificaties:

Meld je aan voor meer informatie

terug naar het overzicht

Vakkappers facebook