home / opleidingen / kappersopleiding

Opleiding: Kappersopleiding

Opleidingsspecificaties
Regio:
Landelijk

Specialiteit:
Unieke en praktijkgerichte vakopleiding voor de professionele kapper!
  • Dagopleiding
  • Avondopleiding
  • Beroeps Opleidende Leerweg (BOL)
  • Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL)

Kappersopleiding

Kappersopleiding

Ben jij creatief, sociaal en op zoek naar een afwisselend beroep? Vind jij het leuk om met jouw creativiteit mensen nog mooier te maken en ook doelbewust en commercieel bezig te zijn? Wil je daarnaast alles te weten komen over het kappersvak om straks als kapper aan de slag te gaan of zelfs je eigen onderneming te starten? Dan is een kappersopleiding echt iets voor jou! De kappersopleidingen van Scheidegger brengen je de juiste technieken en vaardigheden bij. Bekijk het opleidingsaanbod hieronder.

 

De aanpak

De opleidingen van Scheidegger onderscheiden zich door een zeer praktijkgerichte aanpak. Je gaat aan de slag met praktische theorie waar je ook echt iets mee doet. Dus geen theorie om de theorie, maar een direct toepasbare praktijkgerichte aanpak. Daarnaast ontwikkel je vooral belangrijke vaardigheden waar je in de dagelijkse praktijk veel aan hebt.

De praktijkmodules worden verzorgd in moderne praktijklokalen die speciaal zijn ingericht voor kappers. Hier kun je met alle materialen oefenen en zo specifieke vaardigheden voor het kappersvak ontwikkelen. Op deze wijze garanderen wij dat jouw opleiding altijd op de nieuwste technieken en huidige mode is toegesneden.

Opzet van de opleiding

Je wordt begeleid door een praktijkcoach, bij wie je met al je vragen terechtkunt. In de lessen word je goed voorbereid op de praktijkgerichte examens. Een ervaren docent legt de theorie uit en past die toe op de dagelijkse praktijk. Dat maakt de lessen zeer afwisselend en motiverend. Scheidegger weet dat dit een belangrijke voorwaarde is om een opleiding succesvol af te ronden.

Meer weten over deze kappersopleiding? Bekijk het volledige studieprogramma en vraag de (digitale) studiegids aan op de website van Scheidegger.


Contactgegevens

Marathon 7
1213 PD Hilversum
Tel: 035 - 7 121 992
E-mail: info@scheidegger.nl
Website: Kappersopleiding


Waardering (6 van 10)
Slecht
Ontzettend goed

Aantal stemmen: 5
Wil jij je waardering geven? Meld je aan en stem!

Alle Kappersopleidingen


Vakkappers facebook

Vacatures

Agenda

Sponsorlinks

CNV Kappers Tondeuse online kopen Kappersscharen Shop website nodig? Eenmalig 50 euro, meteen online. Uw advertentie hier?
online adverteren www.m4n.nl