13

Aug

15:36

Nederlandse finalisten Color Zoom
Challege '10 van Goldwell bekend

Geschreven door Redactie in Inspiration | Reacties(0) | Link
Nederlandse finalisten Color Zoom <br> Challege '10 van Goldwell bekend Nederlandse finalisten Color Zoom <br> Challege '10 van Goldwell bekend Nederlandse finalisten Color Zoom <br> Challege '10 van Goldwell bekend

De Benelux winnaars van de Color Zoom Challenge '10 voor Goldwell zijn bekend gemaakt. Zij gaan door naar de volgende ronde en zullen de Benelux tijdens de internationale finale van de Color Zoom Challenge '10 in Parijs vertegenwoordigen.


De Nederlandse kappers William Drenthen en Nicole Poede, beiden van Twins Hair & Beauty uit Dalen, en Wieteke Jansen van Jansen Haarstudio uit Beek en Donk zullen de Benelux vertegenwoordigen tijdens de finale van de Color Zoom Challenge '10 die van 10 tot en met 12 oktober in Parijs wordt gehouden. Zij zullen strijden om de eretitels van de Goldwell Color Zoom Challenge. Dat gebeurt live. Want in tegenstelling tot andere competities, moeten de finalisten op het podium voor de jury bewijzen wie er de beste is.


Foto's van de inzendingen van William Drenthen, Wieteke Jansen en Nicoele Poede.

 

Terug naar Home

Reacties (0)
Helaas, er zijn nog geen reacties bij dit item geplaatst...
Laat een reactie achter

Naam: *Emailadres: * (wordt niet getoond op de website)Website:Bericht: *

Sommetje:
drie plus vijf is: (in cijfers)
Vakkappers facebook

Vacatures

Agenda

Sponsorlinks

CNV Kappers Tondeuse online kopen Kappersscharen Shop website nodig? Eenmalig 50 euro, meteen online. Uw advertentie hier?
online adverteren www.m4n.nl