15

May

12:42

Hester Wernert opnieuw Hairdresser of the Year

Geschreven door Redactie in Inspiration | Link
Hester Wernert opnieuw Hairdresser of the Year

Hester Wernert is opnieuw de Hairdresser of the Year. Tijdens de jaarlijkse Coiffure Award, werd Hester uitgeroepen tot de winnaar van de belangrijkste kappersprijs van Nederland.


Zondagavond 13 mei 2012 vond de 21ste editie van het prestigieuze Coiffure Award gala plaats in de Amsterdamse RAI. Een avond vol excellente haarmode en veel klinkende namen uit mode en media om het nationale toptalent in hairstyling te bewonderen.
Er weren in totaal dertien ‘haar Oscars’ uitgereikt, waarvan de Hairdresser of the Year Award geldt als de belangenrijkste vakprijs voor Nederlandse kappers.

Tweede keer
Hester Wernert won deze avond voor de tweede keer op rij. Het juryrapport waarmee de Hwinnaar bekend werd gemaakt roemde kort en krachtig de doorslaggevende punten; “Sterke individuele beelden met zeer diverse structuren. Serie vertegenwoordigt alle aspecten van de haarmode van nu in coupes, styling en kleur.” Hester was zeer verrast dat ze voor de tweede keer deze eretitel won!

 

Terug naar Home


Vakkappers facebook

Vacatures

Agenda

Sponsorlinks

CNV Kappers Tondeuse online kopen Kappersscharen Shop website nodig? Eenmalig 50 euro, meteen online. Uw advertentie hier?
online adverteren www.m4n.nl