21

Feb

12:13

Hairstyle op 4 en 5 maart in Ahoy Rotterdam

Geschreven door Redactie in Inspiration | Link
Hairstyle op 4 en 5 maart in Ahoy Rotterdam

De belangrijkste vakbeurs voor kappers in de Benelux heeft een metamorfose ondergaan en dit zal te merken zijn op zondag 4 en maandag 5 maart in Ahoy Rotterdam. Met de nieuwe naam HAIRSTYLE 2.0 en de nieuwe opzet, speelt de beurs nog beter in op de verwachtingspatronen van de verschillende bezoekerssegmenten.

Ahoy wordt opnieuw het decor voor het kappersevent in de Benelux. Ruim 250 merken laten in een sfeervolle setting nieuwe producten, saloninterieurs, trends en tools zien.

Xpericence
Naast een nieuwe naam en een veranderde opzet heeft HAIRSTYLE 2.0 een nieuwe ‘look & feel’ gekregen. ‘Xperience’, ‘interaction’ en ‘education’ zijn de 3 thema’s die in verschillende vormen aan bod komen op de beursvloer.
Elke hal heeft een thema. In hal 2 ligt de focus op Exhibition & Business waar ook de Business Master Classes en de Technical Labs georganiseerd worden. Tijdens de Business Master Classes komen onderwerpen aan bod zoals het belang van sociale media, management voor kappers maar ook het onderkennen van haar en hoofdhuidproblemen.

Technical Labs
In de Technical Labs worden de laatste snit & styling technieken gepresenteerd. Hal 3 heeft als opzet Exhibition & Infotainment waar Farouk een Brand Lab organiseert.
Het showprogramma vindt opnieuw plaats in een doorlopend toegankelijke catwalk-showhal met trendpresentaties van onder meer: GNK, Trinity Haircare, Balmain Hair en Kinki Kappers.

All in toegangskaart
De toegang tot de catwalk-showhal is, net zoals andere jaren, inbegrepen in de all in toegangskaart. Nergens anders in Europa kunnen kappers tegen het aantrekkelijke tarief van € 30 all in (of € 20 met een kortingskaart) de beste kappers uit de branche aan het werk zien in een doorlopend showprogramma!

Terug naar Home


Vakkappers facebook

Vacatures

Agenda

Sponsorlinks

CNV Kappers Tondeuse online kopen Kappersscharen Shop website nodig? Eenmalig 50 euro, meteen online. Uw advertentie hier?
online adverteren www.m4n.nl