26

Feb

11:47

HairStyle 2010 komt eraan

Geschreven door Redactie in Inspiration | Reacties(0) | Link
HairStyle 2010 komt eraan HairStyle 2010 komt eraan HairStyle 2010 komt eraan HairStyle 2010 komt eraan

De grootste beurs voor kappers in de Benelux komt er weer aan. De HairStyle 2010 wordt dit jaar op 14 en 15 maart gehouden in Ahoy Rotterdam. Naast de nieuwste updates op het gebied van het kappersvak, zijn er shows van de beroemde topkappers Angelo Seminare (zie foto's) en Tim Hartley. Wil je met korting naar de HairStyle 2010: hier vind je een kortingsbon.

Bezoekers kunnen naast de shows van de topkappers ook doorlopende shows bijwonen in de theaterzaal. Hier zullen zowel aanstormend talent als ervaren (internationale) topkappers continu aan het werk zijn op een catwalk waarbij interactie tussen de sterkapper en het publiek centraal staat. Het wordt meer dan ooit dé ontmoetingsplaats van de beurs. Bezoekers kunnen er bovendien terecht in een lounge ruimte voor een drankje en een hapje.

Hairfashion Award

Verder zijn er shows van de bekende merken Farouk en Gandini. Ook wordt er de nieuwe haarlijn van de Gemeenschappelijke Nederlandse Kappers (GNK) gepresenteerd met vaktechnische demonstraties.
Balmain Hair presenteert een catwalk onder de veelzeggende titel ‘From mild to wild’ en jong vaktalent is er te bewonderen in de finale van de Hairfashion Award.

Terug naar Home

Reacties (0)
Helaas, er zijn nog geen reacties bij dit item geplaatst...
Laat een reactie achter

Naam: *Emailadres: * (wordt niet getoond op de website)Website:Bericht: *

Sommetje:
drie plus vijf is: (in cijfers)
Vakkappers facebook

Vacatures

Agenda

Sponsorlinks

CNV Kappers Tondeuse online kopen Kappersscharen Shop website nodig? Eenmalig 50 euro, meteen online. Uw advertentie hier?
online adverteren www.m4n.nl