27

Aug

13:48

Haarstijl najaar en winter van Bob Jansen

Geschreven door Redactie in Inspiration | Reacties(0) | Link
Haarstijl najaar en winter van Bob Jansen Haarstijl najaar en winter van Bob Jansen Haarstijl najaar en winter van Bob Jansen Haarstijl najaar en winter van Bob Jansen

Forward is de titel van de nieuwe collectie van Bob Jansen haar en make up. Daarmee geeft Jansen een voorzet voor de haarmode voor najaar 2010 en de winter van 2011. Vooruitdenken is het motto van de collectie.

Met het oog op morgen zijn er coupes gecreeërd die draagbaarheid en toekomst verenigen. Het levert een combinatie op van vorm en kleur voor mannen en vrouwen.

Damescollectie

De damescollectie is vooral gebaseerd op organische vormen. Het zijn net geen avant-gardistische creacties, maar er is een tikkeltje nu verpakt in morgen. Kleurstellingen die niet ver uit elkaar liggen, maar diepte en kracht aan de kapsels geven. Van kort naar lang, van klassiek naar modern.

Herencollectie

Bij de mannen zien we een combinatie van een uiterst klassieke lengte en disconnectie. Dit levert coupes op waar het heden en de toekomst elkaar goed in kunnen vinden. Natuurlijk is er gebruik gemaakt van verdiepte kleuren en een structuur van ronde vormen.

Haar: Bob Jansen
Foto's: Ivo Kok

 

Terug naar Home

Reacties (0)
Helaas, er zijn nog geen reacties bij dit item geplaatst...
Laat een reactie achter

Naam: *Emailadres: * (wordt niet getoond op de website)Website:Bericht: *

Sommetje:
drie plus vijf is: (in cijfers)
Vakkappers facebook

Vacatures

Agenda

Sponsorlinks

CNV Kappers Tondeuse online kopen Kappersscharen Shop website nodig? Eenmalig 50 euro, meteen online. Uw advertentie hier?
online adverteren www.m4n.nl