31

Aug

16:50

Gratis gedrukt portfolio via Hairpass.nl

Geschreven door Redactie in Kappers algemeen | Link
Gratis gedrukt portfolio via Hairpass.nl

Kappers kunnen nu een gratis gedrukt portfolio van hun werk krijgen als ze zich aanmelden bij Hairpass.nl. De actie houdt in dat je als kapper een gratis account aanmaakt en vervolgens Hairpass gaat liken op Facebook en gaat volgen op Twitter.

 

Hairpass is een initiatief van het Brancheplatform Kappers (BPK), het platform van ANKO, FNV Mooi en CNV Vakmensen. Het BPK is een stichting die zich richt op verbetering van arbeidsomstandigheden en professionalisering in de kappersbranche.

Online inspireren

De diensten van Hairpass zijn er dan ook op gericht om professionalisering in de branche te stimuleren. Kappers kunnen elkaar online inspireren, uitdagen, waarderen en feedback geven. Hairpass wil een interactieve, creatieve omgeving zijn waar kappers zich thuis voelen, kunnen groeien en elkaar ontmoeten; één plek waar iedereen te vinden is. Meld je aan op www.hairpass.nl en ontvang een gratis gedrukt portfolio. Wees er wel snel bij, want op = op.

Terug naar Home


Vakkappers facebook

Vacatures

Agenda

Sponsorlinks

CNV Kappers Tondeuse online kopen Kappersscharen Shop website nodig? Eenmalig 50 euro, meteen online. Uw advertentie hier?
online adverteren www.m4n.nl