10

Jul

10:52

Elvira Vermaat winnaar Color Zoom Challenge Young Talent

Geschreven door Redactie in Inspiration | Link
Elvira Vermaat winnaar Color Zoom Challenge Young TalentElvira Vermaat winnaar Color Zoom Challenge Young TalentElvira Vermaat winnaar Color Zoom Challenge Young Talent

Elvira Vermaat van All-inn kapperscollege in Alkmaar is winnaar geworden van de GOLDWELL Color Zoom Chalenge 12 for Young Talent. De tweede prijs ging naar Sander van Nunen van ROC Tilburg en de derde prijs naar Ingrid de Boer van opnieuw All-inn kapperscollege in Alkmaar.

Elk jaar organiseert GOLDWELL de Color Zoom Challenge for Young Talent, de zoektocht naar jong kapperstalent. GOLDWELL daagt scholieren uit die in het eindexamenjaar van een kappersopleiding inBelgië, Nederland of Luxemburg zitten om mee te doen aan deze wedstrijd. Een mooie kans voor kappers in opleiding om hun kapperscarrière een push te geven!

Eigen stijl
Aan jonge kappers in opleiding is gevraagd een model te selecteren en een eigen stijl te creëren door het interpreteren van de trendcollectie FasciNature. Vervolgens is gevraagd hier een beautyfoto van te makenen deze op te sturen naar GOLDWELL. De focus van de foto moet op het haar liggen, waardoor de coupe en kleur duidelijk herkenbaar zijn. Voor deelname zijn alle kleurproducten toegestaan.

De prijzen
De nummers een, twee en drie krijgen naast de officiële trofee en een professionele kapperskoffer met inhoud, de kans backstage mee te lopen bij de Color Zoom Look & Learn tour in 2013 en te helpen bij alle voorbereidingen voor de show. Daarnaast ontvangen zij een seminarpas waarmee gratis kan worden deelgenomen aan drie seminars uit het GOLDWELL Education portfolio. De nummers 4 t/m 12 ontvangen een goed gevulde fashion bag en een seminarpas voor een gratis GOLDWELL seminar.

Terug naar Home


Vakkappers facebook

Vacatures

Agenda

Sponsorlinks

CNV Kappers Tondeuse online kopen Kappersscharen Shop website nodig? Eenmalig 50 euro, meteen online. Uw advertentie hier?
online adverteren www.m4n.nl