10

May

11:44

De winnaar is: Piet-Jan Duivenvoorden

Geschreven door Redactie in Inspiration | Reacties(0) | Link
De winnaar is: Piet-Jan Duivenvoorden

Piet-Jan Duivenoorden is Hairdresser of the year 2010. Op zondag 9 mei werd de kapper van salon NIK uit Noordwijkerhout op de jaarlijkse Coiffure Award uitgeroepen tot de beste kapper. Het juryrapport luidt: Prachtige variatie in stijlen en coupes. Puur fashiongevoel. Make-up, haar en styling zijn perfect in balans.

 

"Haar met een rauw randje. Dat heb ik laten terugkomen in de fotografie, haar en make-up. Het is een nieuwe benadering van de visie op haar." Zo omschrijft Piet-Jan Duivenoorden zijn collectie.

Eeuwige roem

De Coiffure Award is een haarmodefotografiewedstrijd en wordt jaarlijks georganiseerd door vakmagazine Coiffure en Schwarzkopf Professional. Alle winnaars krijgen naast de eeuwige roem een reis naar de Britse verkiezing van Hairdresser of the Year in Londen aangeboden. Bovendien krijgt de Hairdresser of the Year een reportage in Coiffure en een reis van Van Helden Travel. Het winnende team mag genieten van een dag bij The Original Dr. Fish van De Zwaluwhoeve in Amsterdam en een aantal categoriewinnaars ontvangt een notebook van Flexxis.

Bron: Coiffureaward.nl

Terug naar Home

Reacties (0)
Helaas, er zijn nog geen reacties bij dit item geplaatst...
Laat een reactie achter

Naam: *Emailadres: * (wordt niet getoond op de website)Website:Bericht: *

Sommetje:
drie plus vijf is: (in cijfers)
Vakkappers facebook

Vacatures

Agenda

Sponsorlinks

CNV Kappers Tondeuse online kopen Kappersscharen Shop website nodig? Eenmalig 50 euro, meteen online. Uw advertentie hier?
online adverteren www.m4n.nl