08

Mar

11:39

Bestel kaarten voor de presentatie van de nieuwe haarlijn

Geschreven door Redactie in Inspiration | Reacties(0) | Link
Bestel kaarten voor de presentatie van de nieuwe haarlijn

Breng je klanten op nieuwe ideeën en houd je vaktechniek fris en actueel! Bestel nu kaarten voor de presentatie en haal de Nederlandse Haarlijn voorjaar-zomer 2013 naar je salon. Op 8 april vindt de presentatie van de nieuwe haarlijn plaats in Schouwburg Orpheus in Apeldoorn. Bestel nu je kaarten.

Wat er ook gebeurt in de economie, je klanten willen er graag verzorgd en modern uitzien. Door bij te blijven op je vakgebied, je te laten inspireren met nieuwe trends kun je je onderscheiden. En werk je aan de toekomst van je salon. De Nederlandse Haarlijn is daarvoor al jaren het vertrouwde en perfecte middel.

Inspirerende show
Op maandag 8 april wordt de nieuwe Haarlijn voorjaar/zomer op spectaculaire wijze gepresenteerd in Schouwburg Orpheus te
Apeldoorn. Daar maak je tijdens een afwisselende, twee uur durende show kennis met de kapsels, de achterliggende vaktechnieken en de trends van dit voorjaar en de zomer. Er is een middagvoorstelling (14.30 uur) en een avondvoorstelling (20.00 uur).

Kaarten bestellen

Kaarten kosten € 35,- p.p. (excl.BTW) en zijn uitsluitend te bestellen via: www.nederlandsehaarlijn.nl

Terug naar Home

Reacties (0)
Helaas, er zijn nog geen reacties bij dit item geplaatst...
Laat een reactie achter

Naam: *Emailadres: * (wordt niet getoond op de website)Website:Bericht: *

Sommetje:
drie plus vijf is: (in cijfers)
Vakkappers facebook

Vacatures

Agenda

Sponsorlinks

CNV Kappers Tondeuse online kopen Kappersscharen Shop website nodig? Eenmalig 50 euro, meteen online. Uw advertentie hier?
online adverteren www.m4n.nl