01

Jul

11:23

5.000 Trotse Kappers in de Heineken Music Hall

Geschreven door Redactie | Reacties(0) | Link
5.000 Trotse Kappers in de Heineken Music Hall

Op 23 november a.s. wordt er een groots kappersfeest georganiseerd in de Heineken Music Hall in Amsterdam, waarbij alle kappers in Nederland in het zonnetje worden gezet. Het initiatief is afkomstig van het nieuwe platform ‘Trotse Kappers’, dat al breed wordt gesteund door een aantal grote kappersorganisaties en de ANKO.

‘Trotse Kappers’ is opgericht om te laten zien dat kappers trots mogen zijn op hun vak. Yvonne de Boer, kapper, ondernemer, bestuurder en initiatiefnemer van Stichting Haarwensen: “Geen BN’er mooi op de catwalk zonder zijn/haar kapper. Daar mag je toch supertrots op zijn? Met dit nieuwe platform willen we op een positieve manier die trots uitdragen en het vakmanschap op een nog hoger niveau brengen.”

De Boer: “Het is tijd voor vernieuwing. We gaan tal van activiteiten organiseren rondom het thema ‘Trotse Kappers’. Onze pagina www.facebook.com/trotsekappers bereikte in mum van tijd al ruim 2.600 likes en dat aantal neemt dagelijks toe. Ook staan een website en laagdrempelige bijeenkomsten op het programma. De officiële aftrap vindt plaats in de Heineken Music Hall op 23 november met een gigantisch kappersfeest, onder het motto ‘heel Nederland wordt knapper dankzij de kapper’. Er wordt nu hard gewerkt aan een programma en we hebben de stille hoop dat deze avond kan uitgroeien tot een jaarlijks topevenement voor de kappersbranche.”

Toegangskaarten voor het evenement komen vanaf 1 augustus beschikbaar bij de sponsors (Kadus, Kapperskorting, KIS, Mediceuticals, L’ANZA, Kao/Goldwell en Wella).

Terug naar Home

Reacties (0)
Helaas, er zijn nog geen reacties bij dit item geplaatst...
Laat een reactie achter

Naam: *Emailadres: * (wordt niet getoond op de website)Website:Bericht: *

Sommetje:
drie plus vijf is: (in cijfers)
Vakkappers facebook

Vacatures

Agenda

Sponsorlinks

CNV Kappers Tondeuse online kopen Kappersscharen Shop website nodig? Eenmalig 50 euro, meteen online. Uw advertentie hier?
online adverteren www.m4n.nl