22

Feb

15:59

Nieuwe haarlijn voorjaar en zomer 2010

Geschreven door Redactie in Haartrends | Reacties(0) | Link
Nieuwe haarlijn voorjaar en zomer 2010 Nieuwe haarlijn voorjaar en zomer 2010 Nieuwe haarlijn voorjaar en zomer 2010 Nieuwe haarlijn voorjaar en zomer 2010 Nieuwe haarlijn voorjaar en zomer 2010

Feeling. Zo heet de nieuwe haarlijn voor voorjaar en zomer 2010 van de gezamenlijke Nederlandse kappers. Het mooie van de nieuwe haarlijn is dat je die qua styling helemaal kunt aanpassen aan jouw voorjaar- en zomergevoel van dat moment.

Het geheim van de nieuwe haarlijn zit ´em dit voorjaar vooral in de vollere contourlijnen. Dat wil zeggen dat het haar niet is opgenkipt, maar allemaal redelijk op dezelfde legte is gelaten. En dat is heel handig als je met de krultang aan de gang wilt voor een mooie, gelijkmatige krul of slag.

Kleuringen

De kleuringen dit seizoen zetten je misschien een beetje op het verkeerde been. Het lijkt op het eerste oog alsof de kapsels egaal van toon zijn, maar vergis je niet: als je even beter kijkt, zie je een geraffineerd spel van verschillende nuances die heel dicht bij elkaar liggen. Daardoor krijgt het haar optisch meer diepte en beweging.

Blond- en kopertinten

Er is veel variatie qua kleur, met een hoofdrol voor blond- en lichte kopertinten. De blondtinten vind je vooral in de hoek van zandnuances en beigeblond, de lichte kopertinten vooral in het middel koperblond: een superkleur voor ’s zomers als je van jezelf wat donkerder bent.

 

Extra: Gratis bureaubladachtergrond

- Achtergrond - 800x600
- Achtergrond - 1024x768
- Achtergrond - 1280x800
- Achtergrond - 1680x1050

Klik op het gewenste formaat, vervolgens rechtermuisknop en instellen als bureaublad-achtergrond.

Terug naar Haartrends

Reacties (0)
Helaas, er zijn nog geen reacties bij dit item geplaatst...
Laat een reactie achter

Naam: *Emailadres: * (wordt niet getoond op de website)Website:Bericht: *

Sommetje:
drie plus vijf is: (in cijfers)
Vakkappers facebook

Vacatures

Agenda

Sponsorlinks

CNV Kappers Tondeuse online kopen Kappersscharen Shop website nodig? Eenmalig 50 euro, meteen online. Uw advertentie hier?
online adverteren www.m4n.nl