26

Mar

14:22

New College nieuwste haartrend van Blend

Geschreven door Redactie in Haartrends | Link
New College nieuwste haartrend van Blend New College nieuwste haartrend van Blend New College nieuwste haartrend van Blend New College nieuwste haartrend van Blend

Volwassener, maar nog steeds eigengereid en inspirerend. New College, de nieuwste trendcollectie van Blend, is opgedragen aan het zwarte schaap van de Elite, de rebel met de creditcard. Blend wil mensen inspireren, maar ook prikkelen om met hun haar nieuwe wegen in te slaan.


Keune International Academy Team tekende voor het creëren van Blend New College in samenwerking met Melanie Emmett. Emmett is winnaar van de Hair Artist Contest op Blednhair.com en een rijzende ster in Engeland.

New College Kids
Blend richt zich op mensen die streven naar alledaagse dingen, schoonheid en rijkdom. New College Kids maken zich niet druk om geld, maar maken ze zich druk om waar ze gaan lunchen en of ze voor het jusite feest worden uitgenodigd. Onbezorgd en elegant. Excentriek misschien, maar zonder teveel moeite.

Terug naar Haartrends


Vakkappers facebook

Vacatures

Agenda

Sponsorlinks

CNV Kappers Tondeuse online kopen Kappersscharen Shop website nodig? Eenmalig 50 euro, meteen online. Uw advertentie hier?
online adverteren www.m4n.nl