05

Mar

11:01

Haartrends 2010 van KMS California

Geschreven door Redactie in Haartrends | Reacties(0) | Link
Haartrends 2010 van KMS California Haartrends 2010 van KMS California Haartrends 2010 van KMS California Haartrends 2010 van KMS California

Hotel California. Zo heet de nieuwe campagne van KMS California, waarin de haartrends voor 2010 van dit merk worden gepresenteerd. De campagne is gericht op kappers en klanten en wordt begeleid door twee camapgne boeken: een met de looks en een met de bijbehorende technieken.

Met Hotel California presenteert KMS California een verzameling kapsels met de meest uiteenlopende stijlen. De modellen zijn gefotografeerd bij The Hotel California, een plek die de vrijheid van expressie, experimenteren en ontdekken aanmoedigt. De looks kunnen gemakkelijk aangepast worden aan de verschillende leefstijlen en stemmingen en aan de verschillende momenten in het leven.

Finish belangrijk
KMS California benadrukt dat het finishen net zo belangrijk is als het knippen en laat in het Campaign Look Book dat bij de campagne hoort, stylisten zien hoe ze één coupe kunnen veranderen in een veelvoud van stijlen.

Terug naar Haartrends

Reacties (0)
Helaas, er zijn nog geen reacties bij dit item geplaatst...
Laat een reactie achter

Naam: *Emailadres: * (wordt niet getoond op de website)Website:Bericht: *

Sommetje:
drie plus vijf is: (in cijfers)
Vakkappers facebook

Vacatures

Agenda

Sponsorlinks

CNV Kappers Tondeuse online kopen Kappersscharen Shop website nodig? Eenmalig 50 euro, meteen online. Uw advertentie hier?
online adverteren www.m4n.nl