21

Dec

15:49

Color Zoom Collection 2011 van Goldwell

Geschreven door Redactie in Haartrends | Reacties(0) | Link
Color Zoom Collection 2011 van Goldwell Color Zoom Collection 2011 van Goldwell

Play Strong, zo heet de nieuwe Color Zoom Collection van Goldwell. De belangrijkste spelregel voor Play Strong: iedereen bepaalt zijn eigen regels. Zo ontstaan volgens Goldwell individuele looks, die slechts een stijl volgen: de eigen stijl.


Het creatieve team van Goldwell creëerde met de nieuwe Color Zoom Collection actuele haarkleuren en stijlen voor de belangrijkste modetrend van het jaar: Play Strong. Krachtige kleuren en sterke contrasten zijn pure inspiratie voor elke creatieve hairstylist. Play Strong huldigt een neiuw zelfbewustzijn, dat uitdagingen eenvoudigweg ziet als een spel, en wel een schaakspel.

Intensieve kleuren

Zowel in de kleurtechnieken als in de kniptechniek komen schaakbordachtige structuren voor. Uit het spel met intensieve kleuren, warme en koele nuances en asymetrische vormen ontstaat zo een nieuw, sterk en harmonieus geheel. Door de kniptechniek ontstaan asymmetrische lijnen en undercuts die het haar een bijzondere dynamiek geven.

 

Terug naar Haartrends

Reacties (0)
Helaas, er zijn nog geen reacties bij dit item geplaatst...
Laat een reactie achter

Naam: *Emailadres: * (wordt niet getoond op de website)Website:Bericht: *

Sommetje:
drie plus vijf is: (in cijfers)
Vakkappers facebook

Vacatures

Agenda

Sponsorlinks

CNV Kappers Tondeuse online kopen Kappersscharen Shop website nodig? Eenmalig 50 euro, meteen online. Uw advertentie hier?
online adverteren www.m4n.nl