25

Mar

14:08

Circle: nieuwe haarlijn voorjaar en zomer 2011

Geschreven door Redactie in Haartrends | Reacties(0) | Link
Circle: nieuwe haarlijn voorjaar en zomer 2011 Circle: nieuwe haarlijn voorjaar en zomer 2011 Circle: nieuwe haarlijn voorjaar en zomer 2011 Circle: nieuwe haarlijn voorjaar en zomer 2011

De kapsels worden dit voorjaar en zomer vooral rond. Geïsnpireerd door Lady Gaga en Justin Bieber hebben de Gezamenlijke Nederlandse Kappers de haarlijn Circle ontwikkeld. Een haarlijn waarbij vooral de korte kruin opvalt.


Bij Circle draait het om zachte ronde vormen. Verder zijn het vooral harmonieus geknipte kapsels. Bij de lange kapsels wordt gekozen voor een lok, bij de korte kapsels voor een pittige pony. Voor de kleuring is gekozen voor meerdere kleuren voor optisch meer diepte en beweging in het haar. De kleuren voor dit voorjaa en deze zomer zijn begeblondetinten en caramel varianten.

50-plussers

Opvallend voor de nieuwe haarlijn is dat er ook voor 50-plussers varianten zijn ontwikkeld. Zo wordt ook deze doelgroep meegenomen in de nieuwe haarlijn.

Terug naar Haartrends

Reacties (0)
Helaas, er zijn nog geen reacties bij dit item geplaatst...
Laat een reactie achter

Naam: *Emailadres: * (wordt niet getoond op de website)Website:Bericht: *

Sommetje:
drie plus vijf is: (in cijfers)
Vakkappers facebook

Vacatures

Agenda

Sponsorlinks

CNV Kappers Tondeuse online kopen Kappersscharen Shop website nodig? Eenmalig 50 euro, meteen online. Uw advertentie hier?
online adverteren www.m4n.nl